Jak nadesłać tekst przez system OJS? (Instrukcja postępowania w języku polskim) - Er(r)go, Redakcja (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2020)
Ilustrowane zrzutami ekranowymi instrukcje dla Autorów nadsyłających teksty do Redakcji.