Zasady etyczne czasopisma "Er(r)go" (PL/ENG) - Er(r)go, Redakcja (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2020)
Zasady etyczne obowiązujące w "Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura" UWAGA: tekst anglojęzyczny następuje po tekście polskim.