Summaries in Polish/Streszczenia w języku polskim - Er(r)go, Redakcja (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2021)
<div style="box-sizing: border-box; font-family: 'Segoe UI', system-ui, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;">Streszczenia artykułów badawczych numeru w języku polskim.