Streszczenia w języku polskim/Summaries in Polish - Er(r)go, Redakcja (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2023)
Polskojęzyczne streszczenia artykułów badawczych i esejów zamieszczonych w niniejszym numerze.