Stacy Alaimo, Exposed. Environmental Politics & Pleasures in Posthuman Times: (Nota krytyczna) - Kisiel, Michał (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2019)
Niniejsza nota krytyczna poświęconą książce Stacy Alaimo pt. "Exposed. Environmental Politics & Pleasures in Posthuman Times" opublikowanej w 2016 roku przez University of Minnesota Press. Nota prezentuje streszczenia esejów składających się na pracę Alaimo, rekonstruuje ich kluczowe zagadnienia oraz opisuje problemy z jakimi się one mierzą.