O bólu głowy filozofa - czyli co począć z podmiotem bez właściwości - Pawlak, Krzysztof (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2008)
Krzysztof Pawlak's review of "Subjectivity and Otherness. A Philosophical Reading of Lacan" by Lorenzo Chiesa (2007).