Recenzja Zbigniew Tarkowski, Ewa Humeniuk: Shyness, logophobia, mutism. Diagnosis and therapy [Nieśmiałość, logofobia, mutyzm. Diagnoza i terapia]. New York, Nova Science Publishers, 2020, 221 stron - Śniszewska, Edyta (Logopedia Silesiana, 2020)
Zbigniew Tarkowski, Ewa Humeniuk: Shyness, logophobia, mutism. Diagnosis and therapy [Nieśmiałość, logofobia, mutyzm. Diagnoza i terapia]. New York, Nova Science Publishers, 2020, 221 stron - recenzja publikacji.