Bibliografia przekładów literatury serbskiej w Polsce w latach 2007—2012 - Drachal, Marta; Sobalkowska, Estera (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2014)
The bibliography of translations of Serbian literature in Poland from 2007 to 2012