Bibliografia przekładów literatury bułgarskiej w Polsce w latach 2007—2012 - Gołek‑Sepetliewa, Dorota (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2014)
The bibliography of translations of Bulgarian literature in Poland from 2007 to 2012