Bibliografia przekładów literatury polskiej w Czechach w 2014 roku - Cupała, Katarzyna; Pastyrczyk‑Ożyńska, Justyna (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2015)
The bibliography of translations of Polish literature in Czech Republic in the year 2014