Działalność Umańskiego Państwowego Uniwersytetu Pedagogicznego im. Pawła Tyczyny na polu polsko-ukraińskiej współpracy naukowo-edukacyjnej - Zabołotna, Oksana; Krywoszeja, Igor (Postscriptum Polonistyczne, 2021)
brak