Recenzja książki „Rodina” („Ojczyzna”) Oxany Timofeevej [ТИМОФЕЕВА О. РОДИНА М.: СИГМА, 2020 — 64 С] - Kozhevnikova, Magdalena (Przegląd Rusycystyczny, 2024)
Recenzja książki „Rodina” („Ojczyzna”) Oxany Timofeevej [ТИМОФЕЕВА О. РОДИНА М.: СИГМА, 2020 — 64 С]