Z. Fedus: Wielki słownik sportowy polsko-rosyjski. Большой польско-русский спортивный словарь - Markowski, Artur (Przegląd Rusycystyczny, 2008)
Z. Fedus: Wielki słownik sportowy polsko-rosyjski. Большой польско-русский спортивный словарь. Warszawa 2007