Zofi a Czapiga: Rosyjskie operatory metatekstowe i ich polskie odpowiedniki - Gębczyk, Agnieszka (Przegląd Rusycystyczny, 2007)
Zofi a Czapiga: Rosyjskie operatory metatekstowe i ich polskie odpo-wiedniki. Rzeszów 2006