Jarosław Wierzbiński, Михаил Зощенко: текстологические исследования и анализы, семантика и стилистика, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2017, s. 128 - Rycielska, Beata (Przegląd Rusycystyczny, 2018)
recenzja książki