Wanda Supa: Biblia a współczesna proza rosyjska. Białystok: Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku 2006 - Jakimiuk-Sawczyńska, Walentyna (Przegląd Rusycystyczny, 2020)
recenzja Wanda Supa: Biblia a współczesna proza rosyjska. Białystok: Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku 2006