George W. Bush: Decision Points New York: Random House Large in association with Crown Publishers, 2010, ss. 768 - Tomala-Wawrowska, Justyna (Studia Politicae Universitatis Silesiensis, 2018)
Recenzowana publikacja — zadedykowana przez Autora żonie i córkom — podzielona została na krótki wstęp, czternaście rozdziałów, skromnych rozmiarów epilog, część poświęconą podziękowaniom oraz wyrazom wdzięczności dla osób, które przyczyniły się do jej powstania, a także osobowo‑rzeczowy indeks oraz półstronnicową notkę, której tytuł — About the Author — mógłby sugerować poświęcenie jej sylwetce byłego prezydenta USA, lecz faktycznie przybliżona działalność „The George W. Bush Presidential Center”.