Zestawienie publikacji i ważniejszych osiągnięć Katedry Dydaktyki Języka i Literatury Polskiej - Guzy, Anna; Niesporek‑Szamburska, Bernadeta; Synowiec, Helena (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2019)