Maciej Woźniczka, Marek Perek, Apokryficzność (w) filozofii. Nie/anty/pozaortodoksyjne dyskursy filozoficzne - Rembierz, Marek (Philosophy and Canon Law, 2020)
Maciej Woźniczka, Marek Perek, Apokryficzność (w) filozofii. Nie/anty/pozaortodoksyjne dyskursy filozoficzne - review.