Published: 2020-12-29
Language: PL

Jedzenie jako dzieło sztu(cz)ki – o granicach w postrzeganiu żywienia w pracy Doroty Koczanowicz Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki

Tytuły alternatywne

Food as a Work of Art: On the Limits of the Perception of Nutrition in Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki by Dorota Koczanowicz (EN)

Anna Chmiel Logo ORCID

Abstract

W recenzji omówiono książkę Doroty Koczanowicz Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki, która zawiera interpretację tekstów zebranych przez jej autorkę w celu odpowiedzi na pytanie: Czy jedzenie jest sztuką?  

(PL)

The review discusses the book by Dorota Koczanowicz titled Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki [The Position of Taste. Eating within the Boundaries of Art]. The book contains an interpretation of the texts collected by its author in order to answer the following question: Can food be considered art?

(EN)

Download files

Citation rules

Chmiel, A. (2020). Food as a Work of Art: On the Limits of the Perception of Nutrition in Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki by Dorota Koczanowicz. Chowanna, (2(55), 1–7. https://doi.org/10.31261/CHOWANNA.2020.55.01

Cited by / Share

No. 2(55) (2020)
Published: 2021-08-26


ISSN: 0137-706X
eISSN: 2353-9682

Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego | University of Silesia Press

This website uses cookies for proper operation, in order to use the portal fully you must accept cookies.